JWalker написа:
не. заради свободата на словото и демокрацията.
обикновено форумите имат правила, които потребителите трябва да спазват (не онова писание общото, при регистрация). Тук няма. Какви правила са нарушени в настоящия случай?
освен умишленото спамване на теми, агресивно поведение към други потребители, в следния пример Милен ни демонстрира отношението си към жените, в противоречие с правилата на форума за дискриминация:
4pilotsonly написа:
Аз също съм за свободата на словото и демокрацията, но защо Милен да се облагодетелства от тях, когато е против тях?
Пример: преди половин година коментирах мнение на Милен. След 10 минити ме бомбандира с телефонни обаждания и заплахи. Когато не подействаха, почнаха да тормози и заплашва мои колеги. По тяхна молба изтрих коментара си. Сега го отчиитам като грешка, защото така Милен си е повярвал повече.
...
Ако пред кофата ви за боклук се засели един клошар и всеки път когато го подминавате почне да ви псува пред децата ви какво ще направите? Например викате полиция и полицая ви казва че човека има право на обществената улица и че има право на свобода на словото.
Въпреки, че парапланеристите се правиме на много широко скроени и свободолюбиви, ние също сме социални същества и щем нещем си поограничаваме свободите и се съобразяваме с другите.
На мен също не ми харесват някои решения на форумното мнозинство, но бидейки социално същество аз пак се връщам към форума за да общувам, за да науча истината на някой друг или за да излагам своята (както и всички вие четящи това)
В случая мнението ми съвпада с това на мнозинството, което реши Милен да не участва в този форум.
Между другото почвам да си мисля, че този форум ни учи повече на общуване и демокрация, отколкото на парапланеризъм.