само бих искал да вметна едно пояснение, горе долу спеед крилата се разделят на няколко вида, като между тях има много голяма разлика..
-speed riding - за излитане със ски с размери 6-14м трим спеед около 60-120км
тук са два под типа
-с големи камери и сравнително бавни и много устойчиви – примерно Gin Nano или Ozone XT16
-с по малки камери повече на брой, по-тънак профил, доста бързи с много пропадане в завоя за да може да останеш близо до терена – примерно Gin Fluid, за тези крила да ги излиташ без ски си трябва добър старт, стръмна планина и добра кацалка
-speed flying – по голямо спеед крило направено с повече глайд 5-8 и скорост 40-70км, не са много източени, стоят компактно и губят прилична височина в завой - като Gin Bobcat, Ozone Firefly или skywalk Tonik 14m (сертифицирано C)
-появяват се и разни мелез модели между спеед райдинг и спеед флайинг, като Mirage или Little Cloud Spiruline 12 или Goose 13(което е с 9 глайд)
-mini-wing по-източени можеш да правиш така наречения flat turn тоест не губиш супер много височина при завой и можеш да си въртиш термики, с глайд м/у 7-8-9 и скорости м/у 35-40-50км тези крила обикновено са пак с къси върви, по-директно управление има сертифицирани модели като LC Spiruline 20m(B) или Tonik 16/18m (B) което дава доста добра сигурност на weekend пилоти, какъвто съм и аз

- за mini wing прелети са Spiruline GT 20/22m и Goose 19/21m към 9 глайд, къси върви, директно управление, не много източени, което ги прави сравнително сигурни защото е по-малка вероятността да се вържат
Разликата според мен м/у мини крило и акро крило е че мини крилото е с по-къси върви, по-малко източено и по-стабилно pitch и roll
Големи прелети с мини крило е трудно да се правят защото в момента в който се набереш, е супер готино да слизаш бързо надолу на wingover-и, спирали и тн.. като там натоварването е по-малко заради по-късите върви и реално увеличава удоволствието без да се натоварваш много физически, като е при акро-то