Предният пост на Viper_Weasel ме провокира и аз да драсна някой ред /може би защото днес не става за летене

Първо ще започна с това, което ми направи впечатление, не само в този пост, а и в много други по различни теми. А именно минусите и плюсовете, които се поставят. Според мен, този акт на отричане и одобрение не би трябвало да е анонимен. По един начин ще възприема минусовия упрек, ако е от пилот, който знам че си струва и по друг, ако е прохождащ да кажем. А и защо е тази анонимност.
В подкрепа на това, ще дам примерс минуса, който е поставен на горния пост... Аджеба с кое точно не е съгласен. Четах няколко пъти поста и не намерих нещо, което да провокира неудобрение.
Предложението ми към администратора е да изиска към участниците да си вписват името и снимката да е на съответния пилот. Ако трябва да се направи анкета, дали сме съгласни.
По въпроса за старите крила. Никога не съм си взимал 2-ра ръка, но от 4 сменени крила до сега имам следните наблюдения:
Тенденция в новите модели крила е, с всяка изминала година да стават със все по тънък плат и по бързо се сдухват /естествено за сметка на по-добрите летателни качества докато са нови/ Предното ми крило, след 3 години показа на теста 30 почти на всякъде /а аз си пазя екипировката/. Бях изумен... а си летеше бих казал като почти ново. Последният ми прелет с него преди продажбата беше 80 км. В същото време имам едно галванорско крило, което е 94г. и не си знае часовете, но на Сопот по-миналата год. отидох почти до Ботев и се върнах. Но нещото което ми направи впечатление, е че с това същото старо крило, след един по - голям колапс, доста се измъчих докато го оправя. На връщане с доста добра височина реших да направя голям колапс на същата страна за да видя дали всичко е ОК - доста съжелих за това си решение. Този полет ме отказа да летя с него. Тоест крилото е ок и лети бих казал добре, само да не се сгъне, че тогава няма нищо общо с нормално излизане от ситуацията. Това е мое наблюдение, добре е и друг да сподели за ситуация с много старо крило, а не за прекрасен полет със стария чаршаф.
Относно проблема Бисер-Кошаревски. Не го познавам, но четейки редовете си мисля, че ученика е натрупал гняв повече за това което е получил като обучение и на края теста с крилото му е дошло в повече.
Където и да е истината, то поне темата е градивна за тези, които тепърва започват да се учат и да купуват екипировка.