Ще се споделя съвсем скорошен личен опит по темата. Преди няколко седмици се прибрах от Германия, където преминах курс придобиване на немски лиценз тандемен пилот. Както каза Ники, притежаването на IPPI картата "Para Pro лиценза" значително улеснява издаването на местен лиценз. В Германия има лиценз А и лиценз Б. Общо взето лиценз А се равнява на Para pro 4 a лиценз Б на Parapro 5. За сдобиването с тандемен лиценз е необходимо притежанието на лиценз А, полагане встъпителен изпит за тандемен пилот, които представлява полет с проверяващсъс съответното ниво на компетентност (в Германия са 5 човека), след което 15 полета под пряко наблюдение на друг тандемен пилот и 30 полета с пасажер, които притежава най-малко лиценз А. После следва летателна проверка от горепосочения проверяващ. Това, че притежавам IPPI картата, както и Nppl ми спести доста дълъг и скъп процес, защото от DHV изискаха да положа единствено писмен тест по въздушно право (теста за лиценз а го има на английски на страницата на DHV и струва 19 евро и ще го пусна в отделна тема) , както и съответните полетни проверки. Според немските разпоредби Германия и Австрия безусловно приемат А лицензите по между си. Всички останали държави трябва да докажат, че техните системи на обучение съответстват по качество на немската и австрийската. Няма значение кой е органа или институцията, която издава съответното национално свидетелство, въпроса е какви са критериите. В нашия случай и според сега действащата наредба Н-1/2014 лиценз за излитащи от крака СЛВС не се изисква, изисква се единствено свидетелство за завършено обучение от инструктор, които е предложен от лице по чл 5. и е одобрен от ГД ГВА. Вече бяха направени постъпки и срещи с ГВА и бе взето решение БАДП да кандидатства за такова лице. Относно това колко е скъпо да се поддържа такова лице, много зависи кой колко иска да прибира. Изискването на закона е лицето да има персонал покриващт 3 длъжности. Изпълнителен директор Полетен директор, Отговорник по качеството, като последния трябва да премине двудневно обучение по ISO. Ако искаме такова лице да работи в наша полза а не просто да смуче едни пари от общността, единствените реални разходи са за отговорника по ISO, защото работата е свързана с бумаги и си отнема време. При последната ми среща с ГВА която беше някъде през юни, директно ме попитаха какво ще правим с това лице по чл. 5 и ми намекнаха, че не трябва много да протакаме. Аз лично мисля, че БНАК няма какво да се бърка в работата на парапланеристката общност, особено в този състав и причината е. че именно председателя на БНАК организира срещата с ГВА на която трябваше да ни нахокат и да ни бият шута, но нещата се развиха малко по-различно. Принципно е очевадно, че няма никакъв юридически конликт с издаването на IPPI картите от БНАК, защото това е вътрешен документ, които по никакъв начин не засяга действащата наредба Н-1, но ръководството на УС ма БНАК има друго виждане по въпроса. Именно за това мисля, че колкото по-бързо вземем нещата в наши ръце, толкова по-добре.
_________________ "Там, където има авиация има дух, има българщина!" Ген. Румен Радев - Президент на България
http://www.skyhike-bg.com
|