| Предишната тема :: Следващата тема |
| за мен най-Окрилен e: |
| Ясен Савов |
|
26% |
[ 28 ] |
| Орлин Димов |
|
37% |
[ 39 ] |
| Йордан Пенев (Данчо) |
|
36% |
[ 38 ] |
|
| Общо гласове : 105 |
|
| Автор |
Съобщение |
niki

|
Пуснато на: Пет Дек 25, 2009 10:33 am Заглавие: ОКРИЛЕН 2009 - окончателен избор |
|
|
Благодаря ви за номинациите и избора на окрилени. Ето че дойде време да изберем най-окриления.
Знам че ви е трудно да изберете между конструктор на крила, топ пилот или общественик, но ето отново част от критериите:
- развитие знанието и отношението към летенето, човека и природата
- извършване на вдъхновяващи полети, пътешествия и постижения
- зареждането на летенето с положителна енергия.
Знам че е трудно да се степенува, кой е по- и кой е най-окрилен и че всички сме окрилени, но смисъла на тази награда е да отличи някой измежду нас, някой който ни вдъхновява и движи напред. Също да му кажем - ей браво, само така.
Избора на Окрилен също е вариометър на обществото ни. Окриления е обратна връзка дали сме в бясно качване, дали е мазно нагоре, дали сме зациклили в нула или пък дори сме в низходящо.
Игнорирайте избора на другите, бъдете себе си и решете сами. Пък каквото сабя покаже. _________________ Николай Йотов
Последната промяна е направена от niki на Съб Яну 16, 2010 9:01 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
niki

|
Пуснато на: Съб Яну 02, 2010 9:30 pm Заглавие: |
|
|
Poradi pochti ravnia rezultat mejdu parvite dvama, udaljavam glasuvaneto do 10-ti.
Ako se zapazi pod 5% razlika mejdu parvia i vtoria, togava shte imame dvama pobediteli. _________________ Николай Йотов |
|
|
 |
DVD
|
Пуснато на: Пон Яну 11, 2010 9:44 am Заглавие: |
|
|
Ники, поръчвай втора статуетка! Честито на печелившите! |
|
|
 |
niki

|
Пуснато на: Пон Яну 11, 2010 10:08 am Заглавие: |
|
|
Колко красив резултат - равен брой гласове за всеки!
Честито на Данчо и Орлин!
Поръчвам и втората статуетка, която едва ли ще е копие на другата защото е правена на ръка и с вдъхновение.
...
Мисля си за Окриления за 2010 пак да номинираме първите трима във форума, а комисия (напр. Данчо и Орлин) да определи победителя.
Че какво ще правим ако имаме трима окрилени с равен резултат
...
Благодаря на всички Окрилени!
Благодаря на всички които подкрепиха това стойностно начинание!
Видно е че летим в правилната посока - високо и далече!
...
Анонимен дарител дава по 400 лева за Окрилен 2009 и 2010! _________________ Николай Йотов |
|
|
 |
venelin
|
Пуснато на: Пет Яну 15, 2010 2:08 pm Заглавие: заключване |
|
|
Ники,тази тема вече може да бъде заключена.... _________________ Летете безопасно!
До среща във въздуха!
Венко |
|
|
 |
|