Публикувано на: Пет Авг 24, 2018 5:21 pm ==================================================================Здравейте,
сериозно се замислям тази година да си взема екипировката за отпуската ми в България от 01.09 до 15.09. Та затова реших малко да поопресня моето запитване.
Отпуската си ще прекарам основно във Варна с няколко пътувания до Антоново(намира се горе долу по средата по пътя между Търговище и Велико Търново).
Та бих се радвал ако мога да се включа в някоя група, при наличие на такава, на летящи от СИ-България било тя WhatsApp, Telegram, Viber, FaceBook или нещо от рода. При необходимост си давам номера по ЛС.
За всякаква друга информация ще съм много благодарен.
Малко информация за мен: Летя от 2011 до момента имам около 303 полета, правил съм и 4 пъти SIV-Курс за екипировката ми и полетите ми погледнете в Подписа ми. В XContest са по-голямата час от полетите ми. Благодаря ви предварително с пожелания за сполучливи излитания приятни полети и меки кацания.
Публикувано на: Съб Май 05, 2012 4:23 pm =============================================================================Здравейте!
Планувам си отпуската в България за края на Август началото на Септември. Бих искал и да полетя малко докато съм си в България и да се запозная с някои от вас и лично.
Относно моите умения не са много големи имам 49 полета до сега, имам си и екипировка, мисля през Юли да направя и един SIV-Курс.
Плановете ми са: да си взема кола под наем от София и да мина през БГ с нея по по-интересните и за по-начинаещи стартове. Това през първата седмица, след това съм във Варна за около 2 седмици и няма да е проблем да отскачам по североизточна България за по един - два полета. Всичко това е естествено при подходящи условия, плановете са си само планове, като дойде време то ще си види.
Та приятели хвъркати, давайте предложения! Къде, как и с кого?Благодаря ви предварително!
С Поздрави от Австрийско,
Ивайло!
П.П.: Документирани полети:
YouTubeVimeo