Djamyarov написа:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B5%D0%BA%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%8F
http://en.wikipedia.org/wiki/Fundamental_attribution_errorppountchev написа:
Нямаше да продължавам, но ти чета писанията и във другия форум.
в кой друг форум. Angel_sim не пише в други форуми.
ppountchev написа:
Гледам споменаваш с лошо моето първо крило, което е напълно недопустимо.
Крилата не трябва да са се споменават с лошо или добро - това е твърде фенско. Трябва да се гледа на тях обективно и скептично. Личния опит не е достатъчен - един пилот отрязва много малка част от летателното време, което се случва на дадено крило. Нещо повече преценката му е субективна - особено в ситуации засягащи егото му или свързани с адреналин. Един афоризъм супер пилот = прост глупак.
ppountchev написа:
Та с него Mojo 3 имах първия си и най-сериозен колапс до момента - около 70-80%.
Баба ми би казала "Очите на страха са големи". Сартификационните колапси са доста конкретни като понятие, колапсите от ралния живот доста разнообразни.
ppountchev написа:
Беше резултат от пълната липса на опит в активното летене (знаех за какво става дума, но нямах изградени навици).
Колапсите са резултат от турболенция обикновенно. Активнот летене не може да премахне турболенцията освен ако не си джедай. Питай батко Ясен по колко колапса на година яде летейки активно или който искаш друг по-осъзнат пилот.
ppountchev написа:
Вярно завъртя ме доста, имаше и лек момент на свободно падане, но се оправи преди да съм се усетил, без загуба на много височина. Точно каквото се иска от крило в този клас. Реакцията предполагам щеше да е по-лека ако не го претоварвах с десетина килограма.

крилата са сертифицират в даден теглови диапазон. DHV не се занимават с това какво се случва извън този диапазон. Може би твойто крило има по безопасно поведение, когато е претоварено?
ppountchev написа:
P.S.
Някой освен теб виждали някакъв проблем. От както има интернет сме заринати от информация. DHV е само едно субективно мнение толериращо германските производители. Не казвам че не трябва да се чете, просто не трябва да се евангелизира.
Аз също не виждам проблем който да ме засяга мен лични, по скоро комедия. DHV е в основата си пилотска организация немско-австрийска, сапонисала с този DHV safety class най-малко двама немски производители. Защо мислиш че ги толерират? Проблема е, че така наречените експерти си противоречат - примерно с модерната Carrera - аiр торкуе казват това е EN-B крило - DHV казват, че това са пълни глупости в прав текст.