Ivailo написа:
Съгласен съм с Ангел, че крилото се е опитало да те убие. Ако си беше истинска EN B най-вероятно нямаше да влезе в подобна ситуация.
От опит съм научил, че е страшна глупост да си избираш EN B (в смисъл избор на крило след учебно) на хартия.
Та и Ангел има още доста часове да навърти на голдъна, докато му достигне лимита.
Божо, мисля, че на целното в Златица миналата година си говорехме, че искаш да си вземеш 2ка, защото Атласа не летял достатъчно (извини ме, ако бъркам), още тогава ти казах, че бързаш...
Успешно (и бързо) възстановяване!
Аз вече почти се възстанових и ще продължавам да летя. Даже утре, въпреки, че имам страшно много работа, се надявам да отида да "поразчупя кокалите" на Тополица

Прав си за Златица и помня много добре, но за мен състезанията са религия. Летял съм го това крило повече от 40 часа, набирал съм се с него над 2500м над старта и през облаци, след които съм имал колапси и -7 м/с пропадане и яка турбуленция с челни тъкове и асиметрични колапси и то сам (само се обаждам на аверите, че съм си пуснал livetrack24.com на телефона, ако има проблем да ме намерят по-бързо). Имал съм много подобни моменти, но в по-голямата част са били на високо и се е оправяло сравнително бързо и не се е налагало да хвърлям запасен.
За сравнение миналата година бяхме с Венци Ухото от Бургас на световното в Сопот. Венци излетя с тандем и аз подир него с Атласа, преди другите състезатели. На пасажера му стана лошо и той кацна. Аз продължавах да съм прострелка на състезателите, докато в един момент не дойдоха 60 от тях в моята термика. Уплаших се от толкова много крила и реших да изляза и да търся друга. В същият момент изядох такъв сериозен колапс с каскади, че изгубих над 300 м докато се оправя. Там също смятах да хвърля запасен, но крилото се оправи, благодарение на височината, която имах, а тя беше доста повече от тази в сегашната ситуация. Тогава бях на не-повече от 10 часа летене изобщо.
Най-големият ми проблем в тази ситуация е, най-вече, че експериментирах със спийда по вятъра на ниска височина, като и не бях си прегледал запасния от скатаването му като нов.