Аз нямам състезателни амбиции или намерения. И причината да търся застраховател не е участието ми в подобни събития.
По скоро търся реално функционираща и по възможност вече изпробвана полица, на конкретно дружество.
А тези ги харесах, защото полицата е една, а покрива и спасителни и медицински разноски.
Цената също ми допада!
И към момента интересът ми към ПАРАНА (
www.parana.bg) се запазва, защото получих отговор от ЗК "България Иншурънс“ АД, на моето запитване, а именно:
Съобщение:
Попаднах на реклама на фирма "PARANA Застраховки" Имат ли общо с вашето дружество? Защото Вие сте посоченото лице за контакт! Във връзка с "Туристическа застраховка с включени екстремни спортове".
Застраховка, която не фигурира във въшия сайт! Реална ли е фирмата и застраховките, които предлагат или е фалшив сайт и Вие не сте в течение на случващото се:
www.parana.bgИ получих следния отговор:
Здравейте,
Фирма Парана ЕООД има сключен договор за посредничество със „ЗК България иншурънс“ АД. Сайта (
www.parana.bg) е на въпросната фирма и те предлагат наши застраховки със специални условия и специално разработен портал за издаване на полици, затова не ги намирате на нашия сайт.
Поздрави,
Виктор Гапов
Главен експерт „Подписваческа дейност“
„ЗК България Иншурънс“ АД
София, бул. България 83А, ет.2
Тел. + 359 (0) 700 13 555 / вътр. 683
Моб.: +359 879 012 283
e-mail:
viktor.gapov@bulgariainsurance.bgwebsite: bulgariainsurance.bg
From: Didi Dimitrova <didi.dimitrova@bulgariainsurance.bg> On Behalf Of Office Bulgaria Insurance
Sent: Thursday, May 9, 2019 8:23 AM
To: Nonlife Bulgaria Insurance <nonlife@bulgariainsurance.bg>
Subject: FW: Запитване за застраховка
Диди Димитрова
Офис Мениджър
„ЗК България Иншурънс“ АД
София, бул. България 83А, ет.2
Тел.: + 359(0) 700 13 555/ вътр. 669
e-mail:
didi.dimitrova@bulgariainsurance.bgwebsite: bulgariainsurance.bg
Което ме убеди, че поне фирмата е легитимна!
Сега остана и на тях да задам няколко въпроса и ще постна тук отговорът им, за евентуално заинтересованите.
Надявам се да съм бил няко му полезен с горното!