Здравейте,
Силно се надявах, че няма да ми се наложи да пиша в тази тема за моята персона, но човек никога не знае.
А също така е възможно в такъв пост не да се оплачеш, а да се похвалиш.
С какво? Ами с две поредни шестици от тотото.
Според вас какъв е шансът да счупите карабинер след 130 км прелет в момента, в който стъпите на земята и се опитате да погасите крилото?
Минута по-рано и щях да подобря рекорда за най-високо извадил се парапланерист, до самия шеф.
Но директно на случая. Излетях от Невша и когато преминах в южна България установих, че вятъра е много силен.
Долу вятърът беше към 35 км/час и се пробвах със свалянето на крилото да законтря с крак да не ме набучи из коловете на обрания слънчоклед,
но тъкмо тръгна да ме влачи, когато .... пуф и половината крило изчезна.
Всичко се укроти. Гледам надолу ми стърчи половината карабинер. Виждам го, но не мога да възприема, че това наистина ми се случва.
Трябваше ми половин минута да осъзная, че съм се разминал на косъм.
Ако се беше случило минута по-рано и щях да съм пътник.
Сбруята е на 3 години, купена нова от ВудуВалей. Карабинера няма никакви удари или одрасквания. Без акро, СИВ курсове, дори спирали избягвам да правя.
Извадих невероятен късмет. Явно горе шефа ми каза "Яворе, спри се малко, бре".
Щом почнах да чупя карабинери.
Имайте впредвид, че производителя им дава 5 години гаранция или 2000 часа
Моите бяха на 3 години и 600+ часа
Писах на производителя. Първия ден нямаше отговор, на другия ми отговориха нещо от сорта на:
Уважаеми г-н Явор, много се радваме, че не сте се очистили.
За сведение да ви кажем, че точно от този вид карабинери сме продали между 80 и 100 000 бройки и вие сте първия, който чупи от тях.
Вероятно причината е, че сте ударили карабинера в нещо твърдо или пък не сте го затворили както трябва.
Даже се долавяше нотка, че едва ли не си измислям и да им пратя номера на карабинера или най-добре и двата,
за да им направят тестове. Те от своя страна щели да ми пратят два чисто нови за тяхна сметка.
Досърбя им да им пиша да ми пратят само един, защото другия ми карабинер е здрав, пък и му остават още 1400 часа,
а пък аз ще гледам да не го удрям и по възможност да го затварям почти всеки път като излитам.
Майтапа настрана. Такъв инцидент във възудха особенно на ниско е 95% фатален. Особенно като се замисля, че доста пилоти ползват запасен, закачен за основните карабинери.
За мен алуминиевите карабинери вече не съществуват и бих посъветвал всеки да си направи сметката дали 80 грама олекотяване си заслужава риска.
Вярно е, че шанса да го счупите е като шестица от тотото, а да стане и да се оттървете само с учудване и усмивка на лицето, това си е като две поредни шестици.
Аз не смятам да насилвам повече късмета си.
Ето и снимки от карабинера.
http://forum.skynomad.net/gallery/displayimage.php?pid=17407&fullsize=1http://forum.skynomad.net/gallery/displayimage.php?pid=17408&fullsize=1